Η Ιερά Σύνοδος εξέλεξε ομόφωνα τον Νεκτάριο ως νέο Μητροπολίτη Κιτίου

Η Ιερά Σύνοδος εξέλεξε ομόφωνα τον Νεκτάριο ως νέο Μητροπολίτη Κιτίου

Ο Επίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος είναι ο νέος Μητροπολίτης Κιτίου ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου.

 

 
Η Ιερά Σύνοδος συνήλθε στις 19:00, της Τρίτης 30/7 προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης φάσης για την ανάδειξη νέου Μητροπολίτη Κιτίου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019, και να καταρτίσει το τριπρόσωπο, εκ των τριών πλειοψηφισάντων προσώπων.
 
Στη συνέχεια, τα μέλη της Ιεράς Συνόδου εξέλεξαν το νέο Μητροπολίτη, εκ του τριπρόσωπου, το οποίο, με βάση τα αποτελέσματα της Κυριακής, αποτελείτο από τον Επίσκοπο Αρσινόης Νεκτάριο, τον Αρχιμανδρίτη Ευμένιο Σιήππη και τον Επίσκοπο Νεαπόλεως Πορφύριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE