ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: «Είμαστε σοκαρισμένοι…είχε στραφεί στην εκκλησία ο Παναγιώτης»

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: «Είμαστε σοκαρισμένοι…είχε στραφεί στην εκκλησία ο Παναγιώτης»

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Ύψωνα από την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 31/7 έξω από ταβέρνα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή που μίλησε στην ιστοσελίδα μας, ο Παναγιώτης Παναγιώτου, ο άντρας στον οποίο έστησαν «καρτέρι θανάτου», τα τελευταία χρόνια είχε στραφεί στην εκκλησία, ασχολείτο με συγκεκριμένη εκκλησία στην επ. Λεμεσού, ενώ παρουσιαζόταν ιδιαίτερα ήρεμος και δραστήριος στα καθήκοντά του στο Δημοτικό Συμβούλιο Υψωνα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την εξέλιξη» πρόσθεσε, αφού όπως εξήγησε τίποτα δεν έδειχνε πως ο 48χρονος θα έπεφτε θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Ο Παναγιώτης Παναγιώτου που βρίσκεται σε καταστολή, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ανέφερε κάποιες υποψίες του στα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, με την Αστυνομία να προσπαθεί να εντοπίσει τα «χαμένα κομμάτια του παζλ» που θα διαλευκάνουν τα αίτια της απόπειρας φόνου αλλά και τους δύο δράστες που τράπηκαν σε φυγή με μηχανή μεγάλου κυβισμού ενώ είχαν τα πρόσωπά του καλυμμένα με κράνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE