ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός Ελληνοκύπριος λουόμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός Ελληνοκύπριος λουόμενος

Αναίσθητος ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Ladies Mile στη Λεμεσό γύρω στις 11:00 (01/08).

Όταν έγινε αντιληπτός από λουόμενος ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Πρόκειται για 70χρονο Ελληνοκύπριο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν το πρωί της Παρασκευής (02/08) όποτε αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του, από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE