ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός Ελληνοκύπριος λουόμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός Ελληνοκύπριος λουόμενος

Αναίσθητος ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Ladies Mile στη Λεμεσό γύρω στις 11:00 (01/08).

Όταν έγινε αντιληπτός από λουόμενος ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Πρόκειται για 70χρονο Ελληνοκύπριο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν το πρωί της Παρασκευής (02/08) όποτε αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του, από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE