ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός Ελληνοκύπριος λουόμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός Ελληνοκύπριος λουόμενος

Αναίσθητος ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Ladies Mile στη Λεμεσό γύρω στις 11:00 (01/08).

Όταν έγινε αντιληπτός από λουόμενος ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και έγιναν προσπάθειες ανάνηψής του, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Πρόκειται για 70χρονο Ελληνοκύπριο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν το πρωί της Παρασκευής (02/08) όποτε αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του, από την ιατροδικαστή της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE