ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ:  Γλιτώσαμε το 40αρι – Τι μας «ετοιμάζει» ο καιρός - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ:  Γλιτώσαμε το 40αρι – Τι μας «ετοιμάζει» ο καιρός - ΠΙΝΑΚΑΣ

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Πέμπτης 01/08, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως τις αυγινές ώρες, αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 02/08, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης ή και αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα, στα δυτικά και στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι και µετά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 32 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά θα παρατηρείται παροδικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση.

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.

Το Σαββατοκύριακο 03-04/08 και τη ∆ευτέρα 05/08, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις.

Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά, αναµένεται να παρατηρείται αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, παραµένοντας λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Πέμπτη 01/08 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top