ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 29χρονη για κλοπή καταστήματος

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 29χρονη για κλοπή καταστήματος

Υπόθεση κλοπής από κατάστημα διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη 29χρονης αλλοδαπής μόνιμης κατοίκου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 29χρονη  απέσπασε από πολυκατάστημα την Πέμπτη 01/08 ένα παιδικό φόρεμα και παπούτσια αφού αφαίρεσε τους συναγερμούς τους.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στο μέρος και εντόπισαν τα τεκμήρια και συνέλαβαν την 29χρονη.

Ακολούθως αυτή κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE