ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 29χρονη για κλοπή καταστήματος

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 29χρονη για κλοπή καταστήματος

Υπόθεση κλοπής από κατάστημα διερευνά η Αστυνομία Πάφου με την σύλληψη 29χρονης αλλοδαπής μόνιμης κατοίκου Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 29χρονη  απέσπασε από πολυκατάστημα την Πέμπτη 01/08 ένα παιδικό φόρεμα και παπούτσια αφού αφαίρεσε τους συναγερμούς τους.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στο μέρος και εντόπισαν τα τεκμήρια και συνέλαβαν την 29χρονη.

Ακολούθως αυτή κατηγορήθηκε γραπτώς και απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE