ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Γάνδη η ΑΕΚ – Προκρίθηκε παρά την ήττα!

Με Γάνδη η ΑΕΚ – Προκρίθηκε παρά την ήττα!

Την Γάνδη θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σε περίπτωση πρόκρισης επί της Λέφσκι Σόφιας ( 1-0 η ομάδα της Λάρνακας, το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη) καθώς η ομάδα του Βελγίου πήρε την πρόκριση παρά την ήττα με 2-1. Βέβαια, αυτό έγινε γιατί στο πρώτο ματς στο Βέλγιο, η ομάδα του Θόρουπ επικράτησε με 6-3 και έτσι θα βρεθεί στον δρόμο της ομάδας της Λάρνακας.

Το σκορ άνοιξε ο Γιάρεμτσουκ έπειτα από πάσα του Κούμπο στο 38′ το οποίο «έκλεισε» το ημίχρονο. Mε το «καλημέρα» του β’ μέρους, η Βιτορούλ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ιάγνκου για να γράψει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι το «πάλεψαν» και στο 61′ ο Ιάνγκου πέτυχε το 2-1 και πάλι από την άσπρη βούλα. Ωστόσο, τα πράγματα ήταν δύσκολα από την αρχή και η Βιτορούλ έπρεπε να κάνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να προκριθεί.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην ομάδα του Βελγίου. Έτσι, η Γάνδη θα είναι η επόμενη αντίπαλος της ΑΕΚ για τον Γ’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Βιτορούλ (Xάτζι): Καμπούζ, Μλάντεν, Τίρου, Γκίτα, Ντε Νόγιερ, Ατσίμ, Αρτεάν (62′ Έρικ), Χούρι, Ιάνγκου, Ματάν (55′ Φίλιπ), Γκανέα (73′ Γκαλγκάν)

Γάνδη (Θόρουπ): Καμίνσκι, Λούστιγκ, Ν’ Γκαντέου, Πλαστούν, Ασαρέ, Ντεγιαεγκέρε (57′ Βερστάετε), Ογούσου, Νταβίντ, Οντζίτζα – Οφόε, Κούμπο (59′ Μπεζούς), Γιάρεμτσουκ (88′ Σίλα)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top