ΜΠΛΟΦΑ που θυμίζει άλλες εποχές από τον προπονητή του… ανώτερου Άρη

ΜΠΛΟΦΑ που θυμίζει άλλες εποχές από τον προπονητή του… ανώτερου Άρη

Μία μπλόφα που θυμίζει… τακτικές προηγουμένων δεκαετιών έκανε χθες στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση του Λάρσον (ο οποίος ήταν παρών στο πάνελ), είπε το εξής: «Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού».

Ουσιαστικά, άφησε να νοηθεί ότι δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, αφού δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος για ένα τέτοιο απαιτητικό παιχνίδι.

Τελικά, ο Λάρσον συμπεριλήφθη στο αρχικό σχήμα, αφού προφανώς από χθες μέχρι σήμερα, βρήκε τον χαμένο του αγωνιστικό ρυθμό!

Σίγουροι για το διπλό οι ανώτεροι Ελλαδίτες, αλλά… η μπλόφα μπλόφα.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE