ΜΠΛΟΦΑ που θυμίζει άλλες εποχές από τον προπονητή του… ανώτερου Άρη

ΜΠΛΟΦΑ που θυμίζει άλλες εποχές από τον προπονητή του… ανώτερου Άρη

Μία μπλόφα που θυμίζει… τακτικές προηγουμένων δεκαετιών έκανε χθες στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση του Λάρσον (ο οποίος ήταν παρών στο πάνελ), είπε το εξής: «Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού».

Ουσιαστικά, άφησε να νοηθεί ότι δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, αφού δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος για ένα τέτοιο απαιτητικό παιχνίδι.

Τελικά, ο Λάρσον συμπεριλήφθη στο αρχικό σχήμα, αφού προφανώς από χθες μέχρι σήμερα, βρήκε τον χαμένο του αγωνιστικό ρυθμό!

Σίγουροι για το διπλό οι ανώτεροι Ελλαδίτες, αλλά… η μπλόφα μπλόφα.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.