ΜΠΛΟΦΑ που θυμίζει άλλες εποχές από τον προπονητή του… ανώτερου Άρη

ΜΠΛΟΦΑ που θυμίζει άλλες εποχές από τον προπονητή του… ανώτερου Άρη

Μία μπλόφα που θυμίζει… τακτικές προηγουμένων δεκαετιών έκανε χθες στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση για την αγωνιστική κατάσταση του Λάρσον (ο οποίος ήταν παρών στο πάνελ), είπε το εξής: «Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού».

Ουσιαστικά, άφησε να νοηθεί ότι δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα, αφού δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος για ένα τέτοιο απαιτητικό παιχνίδι.

Τελικά, ο Λάρσον συμπεριλήφθη στο αρχικό σχήμα, αφού προφανώς από χθες μέχρι σήμερα, βρήκε τον χαμένο του αγωνιστικό ρυθμό!

Σίγουροι για το διπλό οι ανώτεροι Ελλαδίτες, αλλά… η μπλόφα μπλόφα.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE