ΕΛΛΑΔΑ

Η μαρτυρία της νεαρής Κύπριας που δέχθηκε σφαίρα – «Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα» - VIDEO

Η μαρτυρία της νεαρής Κύπριας που δέχθηκε σφαίρα – «Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα» - VIDEO

Η κοπέλα βρισκόταν την Πέμπτη 01/08 στο αυτοκίνητο μαζί με την θεία της στο κέντρο των Χανίων όταν δέχτηκε τη σφαίρα.

Στο νοσοκομείο Χανίων τραυματισμένη από αδέσποτη σφαίρα διακομίστηκε μια νεαρή κοπέλα από την Κύπρο. Η νεαρή Κύπρια μίλησε για την περιπέτειά της αποκλειστικά στην κάμερα του OPEN TV, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τον δράστη.

Η κοπέλα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την θεία της στο κέντρο των Χανίων όταν από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε αιμόφυρτη στο πίσω κάθισμα από μια σφαίρα που την χτύπησε.

«Ανοίγω το παράθυρο γιατί δεν δούλευε το air condition. Βρισκόμασταν στην οδό Απoκορώνου. Ανοίγω το παράθυρο εγώ και σε κάτι δευτερόλεπτα χωρίς να καταλάβω τι έγινε, νιώθω ένα πόνο και ακούω ένα θόρυβο σα να ξεφουσκώνει ένα λάστιχο». Η οδηγός αμέσως πάτησε φρένο και είδε την ανιψιά της τραυματισμένη. «Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα και παίρνω και τη σφαίρα. Η θεία είναι παδίατρος, σταμάτησε απευθείας, μου έφεραν νερό και με έφεραν αμέσως στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με το θύμα η σφαίρα προήλθε από διαγώνια δεξιά μόλις άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και την χτύπησε στον θώρακα κάτω από το στήθος.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top