ΑΘΛΗΤΙΚΑ

UEFA Ranking: Άνοιξε η «ψαλίδα» μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΙΝΑΚΑΣ)

UEFA Ranking: Άνοιξε η «ψαλίδα» μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΙΝΑΚΑΣ)

Υπό κανονικές συνθήκες, μια τέλεια εβδομάδα με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς έπρεπε να είναι αρκετή. Πολλώ δε από τη στιγμή που ο Άρης απέκλεισε την ΑΕΛ. Ωστόσο, ακόμα ο δρόμος είναι μακρύς για την Ελλάδα, αναφέρει σε δημοσίευμα του το sportime.gr

Αναλυτικά:

Η Ελλάδα μετά τις νίκες του Ολυμπιακού, του Άρη και του Ατρομήτου πήρε 600 βαθμούς. Αλλά αυτοί είναι λιγότεροι από όσους μάζεψαν οι κυπριακές ομάδες.

Διότι ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας Λεμεσού (προκρίθηκε στην παράταση απέναντι στη Ντάνταλκ) και ΑΕΚ Λάρνακας έκαναν ισάριθμες νίκες επίσης. Αυτό σημαίνει πως οι κυπριακές ομάδες άνοιξαν την ψαλίδα, αφού πήραν 750 βαθμούς.

Από τη στιγμή που η Κύπρος έχει μία ομάδα λιγότερη από την Ελλάδα, η νίκη παίρνει 250 βαθμούς και η ισοπαλία 125, έναντι 100 της Ελλάδας. Αυτά για να θυμηθούμε πως λειτουργεί το σύστημα.

Το κέρδος είναι πως υπάρχουν πέντε ελληνικές ομάδες την ερχόμενη εβδομάδα, έναντι τριών κυπριακών. Γι’ αυτό και η πρόκριση του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ μπορεί να αποδειχθεί κλειδί στη συνέχεια. Άλλο 5 εναντίον 3, άλλο 4 εναντίον 4 και με διαφορετική βαθμολογία.

Επιπλέον κέρδος είναι πως ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Καμία κυπριακή ομάδα δεν έχει εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή πορεία ως τον Δεκέμβριο.

Ο ΑΠΟΕΛ παίζει με την Καραμπάκ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ με τη Γάνδη και ο Απόλλωνας με την Αούστρια Βιέννης. Δύσκολες αναμετρήσεις όλες.

Η Δανία

Δεν αποκλείεται βέβαια να έχει πρόβλημα και η Δανία. Δηλαδή να προσπεράσει τη Δανία και η Ελλάδα και η Κύπρος. Αποκλείστηκε η Εσμπιεργκ και οι Δανοί έμειναν με δύο ομάδες.

Η Μίντιλαντ παίζει με Ρέιντζερς και η Μπρόντμπι με Μπράγκα. Η Κοπεγχάγη που είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα.

14η Δανία 25.250 (3/4)
15η Κύπρος 24.000 (3/4)
16η ΕΛΛΑΔΑ 22.400 (5/5)

Φωτογραφία από την αναλυτική βαθμολογία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top