ΠΑΦΟΣ: Στάχτη έγιναν τέσσερις τόνοι pellets σε εργοστάσιο

ΠΑΦΟΣ: Στάχτη έγιναν τέσσερις τόνοι pellets σε εργοστάσιο

Άμεσα ανταποκρίθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία Πάφου το βράδυ της Πέμπτης (01/08), και συγκεκριμένα στις 20:56, για την κατάσβεση φωτιάς σε εργοστάσιο κατασκευής pellets που βρίσκεται στην περιοχή « Άπης» πλησίον του οδικού δικτύου που συνδέει την Τάλα με την Κισσόνεργα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο στο σημείο όπου κατασκευάζονται τα pellets και φέρεται να ξεκίνησε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από αποτσίγαρο .

Χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής η φωτιά δεν επεκτάθηκε. Κατεύκασε τρεις με τέσσερις τόνους pellets και ελαφρές ζημιές υπέστησαν δύο μηχανήματα του εργοστασίου.

Στο περιφραγμένο χώρο του εργοστασίου υπήρχε υπάλληλος που ωστόσο εκείνη την στιγμή μετέβη για να πάρει φαγητό και όταν επέστρεψε είδε τους καπνούς με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική .

Στο μέρος έμεινε όχημα της Πυροσβεστικής για την αποφυγή αναζωπύρωσης της φωτιάς.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΚΧΡ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE