ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ουδείς μπορεί να τους ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ – Λίγη ΣΤΗΡΙΞΗ να είχαν

Ουδείς μπορεί να τους ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ – Λίγη ΣΤΗΡΙΞΗ να είχαν

Έφαγαν το γκολ νωρίς από το σημείο του πέναλτι, πάλεψαν φιλότιμα στην πορεία, έφτιαξαν φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ουσία. Το εισιτήριο της πρόκρισης κατέληξε στα… χέρια του Άρη Θεσσαλονίκης. 

Οι 3 χιλιάδες ΑΕΛίστες που στήριξαν από κοντά την ομάδα, επέστρεψαν στεναχωρημένοι στα σπίτια τους, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να τα έχει με τον προπονητή και τους παίχτες, ότι δεν δεν έδωσαν τα πάντα για την πρόκριση.

Δικαιολογημένα στο στρατόπεδο των κυπελλούχων, μιλούν για καθαρό πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 59′, για γκρέμισμα του Αβραάμ στην περιοχή από τον Σουντγκρέν. Θα θυμούνται επίσης για πολλή καιρό, εκείνη τη φάση του δοκαριού του Νιλς Τεϊσέιρα στο 37′.

Καλά έκανε χθες ο Ντούσαν Κέρκεζ, που έδωσε απάντηση, σε όσους κακολόγησαν την ομάδα του, μετά τον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Είναι χιλιοειπωμένο ότι η ΑΕΛ είναι ομάδα συνόλου. Αυτό φάνηκε στα δυο πρώτα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από τους δυο μόλις καινούργιους παίχτες, ξεχώρισε πάλι ο Αρμένιος Γκαζαριάν. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, θα τον νιώσουν οι αντίπαλες άμυνες, όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Πολύ γνωστό είναι επίσης, ότι και φέτος η ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν, χωρίς η τεχνική ηγεσία και οι παίχτες να έχουν την κατάλληλη υποστήριξη (όπως οι άλλες μεγάλες ομάδες του τόπου), από τη διοίκηση. Αυτό δεν αφορά μόνο το κεφάλαιο εμβολιασμός.

Και σε αρκετούς άλλους τομείς, που σε άλλα μεγάλα κλαμπ του νησιού μοιάζουν να είναι αυτονόητα πράγματα. Στην ΑΕΛ όμως όχι.

Λογικά θα γίνει συζήτηση για τα παραπάνω θέματα και κατά τη σημερινή εκλογική συνέλευση της εταιρίας. Θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top