«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια της Κύπριας καλλονής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια της Κύπριας καλλονής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε τέτοια άσχημη θέση είναι και η κύπρια καλλονή η οικογένεια της οποίας ντύθηκε στα μαύρα και βυθίστηκε στο πένθος, πενθώντας τον χαμό αγαπημένου τους προσώπου.

Ο λόγος για το πρώην μοντέλο και στενή φίλη της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου,  Χάρις Δημητρίου, η οποία έχασε τον αγαπημένο της παππού.΄

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook η Κύπρια καλλονή αναφέρεται στις λεπτομέρειες  της κηδείας του πολυαγαπημένου της παππού ενώ δέχθηκε τα συλληπητήρια των φίλων της, με πολλούς να τονίζουν το πόσο καλός άνθρωπος ήταν ο εκλειπών.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE