«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια της Κύπριας καλλονής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια της Κύπριας καλλονής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε τέτοια άσχημη θέση είναι και η κύπρια καλλονή η οικογένεια της οποίας ντύθηκε στα μαύρα και βυθίστηκε στο πένθος, πενθώντας τον χαμό αγαπημένου τους προσώπου.

Ο λόγος για το πρώην μοντέλο και στενή φίλη της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου,  Χάρις Δημητρίου, η οποία έχασε τον αγαπημένο της παππού.΄

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook η Κύπρια καλλονή αναφέρεται στις λεπτομέρειες  της κηδείας του πολυαγαπημένου της παππού ενώ δέχθηκε τα συλληπητήρια των φίλων της, με πολλούς να τονίζουν το πόσο καλός άνθρωπος ήταν ο εκλειπών.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Η μάχη της επόμενης ημέρας άρχισε- Μεταβατική προεδρία, αμφισβήτηση και η σύγκρουση για την «ψυχή» του κόμματος

ΕΔΕΚ: Η μάχη της επόμενης ημέρας άρχισε- Μεταβατική προεδρία, αμφισβήτηση και η σύγκρουση για την «ψυχή» του κόμματος

Η εκλογή μεταβατικού προέδρου στην ΕΔΕΚ, που ορίστηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου, μόνο μια τυπική εσωκομματική διαδικασία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Αντίθετα, αποτελεί το πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τη βαθιά κρίση που προκάλεσε το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, την παραίτηση του Νίκου Αναστασίου από την προεδρία και το θυελλώδες Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο της 5ης Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE