«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια της Κύπριας καλλονής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Μαύρα πένθιμα σύννεφα» πάνω από την οικογένεια της Κύπριας καλλονής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε τέτοια άσχημη θέση είναι και η κύπρια καλλονή η οικογένεια της οποίας ντύθηκε στα μαύρα και βυθίστηκε στο πένθος, πενθώντας τον χαμό αγαπημένου τους προσώπου.

Ο λόγος για το πρώην μοντέλο και στενή φίλη της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου,  Χάρις Δημητρίου, η οποία έχασε τον αγαπημένο της παππού.΄

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στo Facebook η Κύπρια καλλονή αναφέρεται στις λεπτομέρειες  της κηδείας του πολυαγαπημένου της παππού ενώ δέχθηκε τα συλληπητήρια των φίλων της, με πολλούς να τονίζουν το πόσο καλός άνθρωπος ήταν ο εκλειπών.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE