Θα… ξαναδούμε Κύπρο τον Καμίνσκι!

Θα… ξαναδούμε Κύπρο τον Καμίνσκι!

Η Γάνδη θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στον Γ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Βελγίου έχει στο ρόστερ της έναν παλιό… γνώριμο μας! Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Τόμας Καμίνσκι, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του Θόρουπ τον Ιανουάριο του 2019 βγάζοντας από τα ταμεία της 2.2 εκ. ευρώ, και είναι ο βασικός κίπερ. Ο 26χρονος πέρασε από το νησί μας τη σεζόν 2014-15 για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Μάλιστα, η χρηματιστηριακή αξία του Βέλγου ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ! Παίκτης της Γάνδης είναι ο επίσης γνωστός Οντζίντζα Οφόε που πέρασε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.