Α/ΔΡΟΜΟΣ: Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία - Μοτοσικλέτα άρπαξε φωτιά

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία - Μοτοσικλέτα άρπαξε φωτιά

Περίεργο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (2/8) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός μοτοσικλέτας που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της Χοιροκοιτίας, αντιλήφθηκε μηχανική βλάβη.

Άμεσα στάθμευσε στην λωρίδα ασφαλείας, όπου η μοτοσικλέτα άρπαξε φωτιά.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και πυροσβεστική.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα πόδια, ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς την έγκαιρη αντίδρασή του, θα μπορούσε να πει ότι βάσει αυτής απέφυγε τα χειρότερα.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE