ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για τον 33χρονο Γιώργο Ανδρέου που χάθηκαν τα ίχνη του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Ώρες αγωνίας για τον 33χρονο Γιώργο Ανδρέου που χάθηκαν τα ίχνη του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι από τις 5.30μ.μ. της Παρασκευής 2/8, ελλείπει την οικία του στην Πάφο, ο Γεώργιος Ανδρέου, 33 ετών.

Ο Ανδρέου περιγράφεται ως ύψους, 1.70μ. περίπου, μελαχρινός, κανονικής σωματικής, με κοντά μαύρα μαλλιά και μούσι, ενώ στην πλάτη φέρει τατουάζ, σε σχήμα σταυρού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.