ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση λόγω του καύσωνα – ΕΙΚΟΝΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση λόγω του καύσωνα – ΕΙΚΟΝΑ

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε την Κυριακή 04/08 το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Συγκεκριμένα, η κίτρινη προειδοποίηση ισχύει από το μεσημέρι τις 13:00 της Κυριακής 04/08 μέχρι τις 16:30 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Όπως αναφέρεται η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό, ενώ στα ψηλότερα ορεινά, η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί γύρω στους 33 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE