Νέο σενάριο για Νεϊμάρ-Μπαρτσελόνα με… ενοίκιο!

Νέο σενάριο για Νεϊμάρ-Μπαρτσελόνα με… ενοίκιο!

Η εφημερίδα που είχε αποκαλύψει πρώτη τις τάσεις φυγής του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα, επανέρχεται με νέο σενάριο, αυτή τη φορά για επιστροφή του Βραζιλιάνου στο Καμπ Νόου με ενοίκιο.

Η Sport (καταλανική εφημερίδα) ήταν η πρώτη που είχε κάνει λόγο για προσπάθεια του Νεϊμάρ ν’ αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα με προορισμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι εποχές άλλαξαν και ο «Νέι» δεν θέλει πλέον να βρίσκεται στο Παρίσι, οπότε το προαναφερθέν Μέσο αναδεικνύει νέο σενάριο, αυτή τη φορά για την επιστροφή.

Συγκεκριμένα, επειδή δεν βρίσκεται τρόπος για ν’ αγοραστεί ο Βραζιλιάνος από την Μπαρτσελόνα και υπάρχει στη μέση κίνδυνος κυρώσεων από το Financial Fair Play, η Μπάρτσα -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει πίσω στο Καμπ Νόου τον Νεϊμάρ ως δανεικό.

Εάν υπάρξει συμφωνία για δανεισμό, τότε τα δύο κλαμπ θα δώσουν τα χέρια και σε μία οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες συζητείται έντονα η ενέργεια του Κιλιάν Εμπαπέ να διώξει τον Νεϊμάρ από την φωτογραφία τίτλου της Παρί, κίνηση την οποία κάποιοι χαρακτήρισαν σημάδι εξόδου από το κλαμπ.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE