ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 28χρονης - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 28χρονης - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε το Σάββατο (3/8) στην Αστυνομία, ότι από τις 14 Ιουλίου 2019, ελλείπει την οικία της στη Λεμεσό, η JESSICA RAPISURA, 28 ετών, από τις Φιλιππίνες.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και μακριά, καστανά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805023, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

ΔΗΣΥ: Το έντυπο των 500 υπογραφών και το μεγάλο ερώτημα του Αβέρωφ - Σε αναμμένα κάρβουνα η ηγεσία

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η Πινδάρου, καθώς η εσωκομματική διαδικασία για την επιλογή του υποψηφίου του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές, εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE