ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 28χρονης - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 28χρονης - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε το Σάββατο (3/8) στην Αστυνομία, ότι από τις 14 Ιουλίου 2019, ελλείπει την οικία της στη Λεμεσό, η JESSICA RAPISURA, 28 ετών, από τις Φιλιππίνες.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και μακριά, καστανά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805023, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE