ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 28χρονης - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χάθηκαν τα ίχνη 28χρονης - Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε το Σάββατο (3/8) στην Αστυνομία, ότι από τις 14 Ιουλίου 2019, ελλείπει την οικία της στη Λεμεσό, η JESSICA RAPISURA, 28 ετών, από τις Φιλιππίνες.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης και μακριά, καστανά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805023, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.