ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία ότι ανήλικη έστειλε ακατάλληλες φωτογραφίες σε 31χρονο - Εντοπίστηκαν στο κινητό του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία ότι ανήλικη έστειλε ακατάλληλες φωτογραφίες σε 31χρονο - Εντοπίστηκαν στο κινητό του

Στη σύλληψη 31χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε την Κυριακή (4/8) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και άγρας παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, ότι ανήλικη απέστειλε, μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, γυμνές της φωτογραφίες σε ενήλικα άνδρα.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, στη βάση της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο 31χρονος συνελήφθη το πρωί της 4ης Αυγούστου, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, στην οικία του, στη Λεμεσό.

Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο. Από προκαταρκτικό έλεγχο, που διενεργήθηκε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο, εντοπίστηκε σε αυτό αριθμός γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 31χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Αννίτα Δημητρίου: Η απόφαση για απόσυρση και η απάντηση για «στημένα παιχνίδια» και «κόλπα κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Σε μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε ποτέ να λάβει παραδέχθηκε ότι προχώρησε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου όσον αφορά την απόσυρση της από το χρίσμα για τις Προεδρικές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE