Ατύχημα on air για δημοσιογράφο του ANT1 – Έκανε ρεπορτάζ σε παραλία – VIDEO

Ατύχημα on air για δημοσιογράφο του ANT1 – Έκανε ρεπορτάζ σε παραλία – VIDEO

Η ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Ελλάδ είπε να δώσει μία χαλαρή νότα στο ρεπορτάζ της, αλλά παραλίγο να της βγει... ξινό.

Με παρατράγουδα συνοδεύτηκε το ρεπορτάζ της Φωτεινής Νάσσου για τον καύσωνα που «χτύπησε» την Αθήνα το Σάββατο 3/8.

Αφού κατέγραψε την εικόνα που παρουσίαζε το κέντρο της πρωτεύουσας, είπε να δώσει μια πιο χαλαρή νότα στο ρεπορτάζ της, πηγαίνοντας σε μία από τις παραλίες της Αττικής.

Εκεί λοιπόν αποφάσισε να κλείσει το video, με την ίδια πάνω σε μία ξαπλώστρα, μόνο που όταν έκανε λίγο πίσω, η πλάτη την... πρόδωσε.

Προς τιμήν της, δεν «έκοψε» το σκηνικό από το ρεπορτάζ, καθώς τέτοια... ατυχήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE