ΤΖΟΚΕΡ: Μάντεψε σωστά και έβγαλε χιλιάδες ευρώ – Κανένας τα εκατομμύρια – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Μάντεψε σωστά και έβγαλε χιλιάδες ευρώ – Κανένας τα εκατομμύρια – ΠΙΝΑΚΑΣ

Δεν βρέθηκε δελτίο που να κερδίζει τα 3,1 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μοίραζε το Τζόκερ, το βράδυ της Κυριακής 4/8.

Ωστόσο, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, βρέθηκε τυχερός ο οποίος με το δελτίο του, κατάφερε επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία και κέρδισε ένα ποσό πέραν των 110 χιλ. ευρώ.

Ο τυχερός, έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στο Παλιό Φάληρο στην Ελλάδα.

Όπως διαπιστώνεται από την επίσημη ενημέρωση του ΟΠΑΠ, ο τυχερός κατάφερε μόνο να μαντέψει τους πέντε αριθμούς που χρειαζόταν για να καταφέρει επιτυχία.

Σημειώνεται ότι €3.800.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση τηςΠΕΜΠΤΗΣ 08/08/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2041ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE