ΤΖΟΚΕΡ: Μάντεψε σωστά και έβγαλε χιλιάδες ευρώ – Κανένας τα εκατομμύρια – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Μάντεψε σωστά και έβγαλε χιλιάδες ευρώ – Κανένας τα εκατομμύρια – ΠΙΝΑΚΑΣ

Δεν βρέθηκε δελτίο που να κερδίζει τα 3,1 εκατομμύρια ευρώ τα οποία μοίραζε το Τζόκερ, το βράδυ της Κυριακής 4/8.

Ωστόσο, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, βρέθηκε τυχερός ο οποίος με το δελτίο του, κατάφερε επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία και κέρδισε ένα ποσό πέραν των 110 χιλ. ευρώ.

Ο τυχερός, έπαιξε το δελτίο του σε πρακτορείο στο Παλιό Φάληρο στην Ελλάδα.

Όπως διαπιστώνεται από την επίσημη ενημέρωση του ΟΠΑΠ, ο τυχερός κατάφερε μόνο να μαντέψει τους πέντε αριθμούς που χρειαζόταν για να καταφέρει επιτυχία.

Σημειώνεται ότι €3.800.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση τηςΠΕΜΠΤΗΣ 08/08/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη διαλογή της 2041ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE