Νέος σεισμός στην Κάρπαθο

Νέος σεισμός στην Κάρπαθο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στη 01.16 τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/8) στην Κάρπαθο.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του προσδιορίστηκε από την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών στα 52 χιλιόμετρα ανατολικά του νησιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δόνηση έγινε ελαφρώς αισθητή στους κατοίκους, χωρίς να προκαλέσει ανησυχία, καθώς πρόκειται πιθανότατα για μετασεισμό των 4,8 Ρίχτερ του Σαββάτου (3/8).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE