Αποκαλυπτική ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από ραδιοφωνική παραγωγό – Ξέχασε το μαγιό σπίτι

Αποκαλυπτική ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από ραδιοφωνική παραγωγό – Ξέχασε το μαγιό σπίτι

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και αναστάτωσε το διαδίκτυο.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες στην Ελληνική showbiz. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα Social Media και ειδικότερα στο Instagram. Αυτή τη φορά ανέβασε μια φωτογραφία topless με γυρισμένη την πλάτη. Μπορεί να φοράει το κάτω μέρος από το μαγιό της, αλλά έκρυψε τα απολύτως απαραίτητα.

Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από μια λεζάντα που η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ρωτούσε τον κόσμο αν προτιμάει την ευκολία της ξαπλώστρας ή του αρέσει η αίσθηση της άμμου. «Ωραία η άνεση της ξαπλώστρας αλλά σαν την ξεγνοιασιά στη άμμο τίποτα. Εσείς που προτιμάτε να αράζετε; Στην ξαπλώστρα ή στην άμμο»; Έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώητης.

BEST OF TOTHEMAONLINE