Στα κατεχόμενα ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας

Στα κατεχόμενα ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας

Στα κατεχόμενα θα βρίσκεται την Τρίτη 06/08  για μονοήμερη παράνομη επίσκεψη ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντονμέζ.

Σύμφωνα με το παράνομο ΤΑΚ, ο κ. Ντονμέζ θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, καθώς και με τον λεγόμενο πρωθυπουργό Ερσίν Τατάρ και τον «υπουργό οικονομίας και ενέργειας» Χασάν Τακόι.

Αναμένεται αναχωρήσει την ίδια ημέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE