Στα κατεχόμενα ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας

Στα κατεχόμενα ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας

Στα κατεχόμενα θα βρίσκεται την Τρίτη 06/08  για μονοήμερη παράνομη επίσκεψη ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντονμέζ.

Σύμφωνα με το παράνομο ΤΑΚ, ο κ. Ντονμέζ θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, καθώς και με τον λεγόμενο πρωθυπουργό Ερσίν Τατάρ και τον «υπουργό οικονομίας και ενέργειας» Χασάν Τακόι.

Αναμένεται αναχωρήσει την ίδια ημέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE