Στα κατεχόμενα ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας

Στα κατεχόμενα ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας

Στα κατεχόμενα θα βρίσκεται την Τρίτη 06/08  για μονοήμερη παράνομη επίσκεψη ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντονμέζ.

Σύμφωνα με το παράνομο ΤΑΚ, ο κ. Ντονμέζ θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, καθώς και με τον λεγόμενο πρωθυπουργό Ερσίν Τατάρ και τον «υπουργό οικονομίας και ενέργειας» Χασάν Τακόι.

Αναμένεται αναχωρήσει την ίδια ημέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE