Στα κατεχόμενα ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας

Στα κατεχόμενα ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας

Στα κατεχόμενα θα βρίσκεται την Τρίτη 06/08  για μονοήμερη παράνομη επίσκεψη ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Φατίχ Ντονμέζ.

Σύμφωνα με το παράνομο ΤΑΚ, ο κ. Ντονμέζ θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, καθώς και με τον λεγόμενο πρωθυπουργό Ερσίν Τατάρ και τον «υπουργό οικονομίας και ενέργειας» Χασάν Τακόι.

Αναμένεται αναχωρήσει την ίδια ημέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE