Τηλεφωνική επικοινωνία Λουτ – Ακιντζί

Τηλεφωνική επικοινωνία Λουτ – Ακιντζί

Καλή επιτυχία στην συνάντηση της 9ης Αυγούστου ευχήθηκε στον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί η Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το απόγευμα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το τηλεφώνημα έγινε από την κ. Λουτ προς τον κ. Ακιντζί με την Ειδική Σύμβουλο του ΓΓ να ξεκαθαρίζει ότι ο ΟΗΕ συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον και να παρέχει στήριξη σε μια λύση στη Κύπρο και να υπογραμμίζει την σημασία που δίδει στην άτυπη συνάντηση των ηγετών στις 9 Αυγούστου ο ΓΓ.

Η τ/κ πλευρά είναι γνωστό ότι διατηρεί μια εποικοδομητική στάση και πολιτική αποφασιστικότητα  και στις 9 Αυγούστου θα συμμετάσχει με εποικοδομητική συμπεριφορά και με καλή πρόθεση όπως πάντα, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης, όπως μεταδίδεται επίσης από τα κατεχόμενα.

Πρέπει να υπάρξει αμοιβαία καλή πρόθεση και πολιτική αποφασιστικότητα για να υπάρξει ένα αποτέλεσμα από την συνάντηση της 9ης Αυγούστου, πρόσθεσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE