Τηλεφωνική επικοινωνία Λουτ – Ακιντζί

Τηλεφωνική επικοινωνία Λουτ – Ακιντζί

Καλή επιτυχία στην συνάντηση της 9ης Αυγούστου ευχήθηκε στον Τ/κ ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί η Ειδική Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το απόγευμα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το τηλεφώνημα έγινε από την κ. Λουτ προς τον κ. Ακιντζί με την Ειδική Σύμβουλο του ΓΓ να ξεκαθαρίζει ότι ο ΟΗΕ συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον και να παρέχει στήριξη σε μια λύση στη Κύπρο και να υπογραμμίζει την σημασία που δίδει στην άτυπη συνάντηση των ηγετών στις 9 Αυγούστου ο ΓΓ.

Η τ/κ πλευρά είναι γνωστό ότι διατηρεί μια εποικοδομητική στάση και πολιτική αποφασιστικότητα  και στις 9 Αυγούστου θα συμμετάσχει με εποικοδομητική συμπεριφορά και με καλή πρόθεση όπως πάντα, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης, όπως μεταδίδεται επίσης από τα κατεχόμενα.

Πρέπει να υπάρξει αμοιβαία καλή πρόθεση και πολιτική αποφασιστικότητα για να υπάρξει ένα αποτέλεσμα από την συνάντηση της 9ης Αυγούστου, πρόσθεσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE