ΚΥΠΡΟΣ: «Κλεφτές» ματιές στο έργο της δίνει η Αστυνομία - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: «Κλεφτές» ματιές στο έργο της δίνει η Αστυνομία - VIDEO

Θετικές αλλαγές δείχνει να κάνει για το πρόσωπό της η Αστυνομία Κύπρου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία παρουσιάζει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο προς τα έξω και αυτό μαρτυρούν και οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και οι δράσεις της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ενέργεια μελών της Δύναμης να καθαρίσουν τον βυθό, στην περιοχή της αποβάθρας του παλιού λιμανιού Λεμεσού.

Μια ενέργεια που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Σύνδεσμο Στήριξης Ατόμων με Αιματολογικά Νοσήματα, που έχει ως βασικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα άτομα που έχουν διαγνωσθεί με λευχαιμία.

Έτσι οι αστυνομικοί βιντεοσκόπησαν την πράξη τους και την ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού.

Σε μια άλλη ενέργειά της, η Αστυνομία δημοσίευσε βίντεο από επιχείρηση της ΥΚΑΝ όπου εντόπισε «φυτώριο» κάνναβης μέσα σε οικία.

Η Αστυνομία, μέσα από το βίντεο, δίνει «κλεφτές» ματιές στο έργο της, παρουσιάζοντάς της περιστατικά τα οποία καλούνται να χειριστούν οι αστυνομικοί.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE