ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΡΕΥΝΑ KPMG: Πανάκριβη η διαμονή στην Κύπρο με 138 ευρώ τη μέρα – Μας… σαρώνει η Κωνσταντινούπολη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΡΕΥΝΑ KPMG: Πανάκριβη η διαμονή στην Κύπρο με 138 ευρώ τη μέρα – Μας… σαρώνει η Κωνσταντινούπολη

Παρά τις ευνοϊκές και ελπιδοφόρες εκτιμήσεις για την πορεία του κυπριακού τουρισμού και τις αφίξεις «ρεκόρ» στο νησί κατά το 2018, όπως διαφαίνεται από την πρώτη έρευνα της KPMG για τον κλάδο Hospitality Report, η Κύπρος είναι ακριβότερη στη διαμονή - σε σχέση με άλλους ανταγωνιστικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Της Στέφανης Γεωργίου

Η μέση ημερήσια διαμονή στην Κύπρο στοιχίζει €138, όταν την ίδια ώρα στην Κωνσταντινούπολη στοιχίζει μόλις €77, στη Λισαβόνα €114 και στην Αθήνα €120. Ακριβότερη κατά ένα ευρώ από την Κύπρο είναι η Μαδρίτη (€139), ενώ η Ρώμη είναι η πιο ακριβή με την διαμονή ανά ημέρα να φτάνει τα €147.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέριες και δείτε τους πίνακες της KPMG στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE