ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΡΕΥΝΑ KPMG: Πανάκριβη η διαμονή στην Κύπρο με 138 ευρώ τη μέρα – Μας… σαρώνει η Κωνσταντινούπολη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΕΡΕΥΝΑ KPMG: Πανάκριβη η διαμονή στην Κύπρο με 138 ευρώ τη μέρα – Μας… σαρώνει η Κωνσταντινούπολη

Παρά τις ευνοϊκές και ελπιδοφόρες εκτιμήσεις για την πορεία του κυπριακού τουρισμού και τις αφίξεις «ρεκόρ» στο νησί κατά το 2018, όπως διαφαίνεται από την πρώτη έρευνα της KPMG για τον κλάδο Hospitality Report, η Κύπρος είναι ακριβότερη στη διαμονή - σε σχέση με άλλους ανταγωνιστικούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Της Στέφανης Γεωργίου

Η μέση ημερήσια διαμονή στην Κύπρο στοιχίζει €138, όταν την ίδια ώρα στην Κωνσταντινούπολη στοιχίζει μόλις €77, στη Λισαβόνα €114 και στην Αθήνα €120. Ακριβότερη κατά ένα ευρώ από την Κύπρο είναι η Μαδρίτη (€139), ενώ η Ρώμη είναι η πιο ακριβή με την διαμονή ανά ημέρα να φτάνει τα €147.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέριες και δείτε τους πίνακες της KPMG στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.