ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία- Άφαντη εδώ και 4 μέρες 32χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία- Άφαντη εδώ και 4 μέρες 32χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 32χρονης γυναίκας η οποία δεν έχει δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες μέρες. Ζητά παράλληλα τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό της.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι απουσιάζει από τις 18:00 το απόγευμα της 3ης Αυγούστου, 2019 από το χώρο όπου εργάζεται στην Πάνω Δευτερά η THI VINH DO, 32 ετών από το Βιετνάμ.  

Η THI VINH DO περιγράφεται ως ύψους 1,58μ περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά μέχρι τον ώμο, ενώ την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε βερμούδα άσπρου χρώματος με μπλε λουλούδια. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας στο τηλέφωνο 22-802871, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE