ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της Νάταλι- Καταπλακωμένη από βράχια

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΙΚΑΡΙΑ: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο της Νάταλι- Καταπλακωμένη από βράχια

Συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για να διαπιστωθεί τι «έσπρωξε» στο θάνατο την 34χρονη Αγγλοκύπρια Νάταλι Χριστοφόρου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας η σορός της 34χρονης εντοπίστηκε σε δύσβατη περιοχή, σε βάθος περίπου 20 μέτρων ενώ  όπως μεταδίδεται ήταν καταπλακωμένη από βράχια.

Τα πρώτα συμπεράσματα που εξάγονται είναι ο θάνατός της να προήλθε από πτώση ενώ φαίνεται πως η άτυχη Νάταλι επιχείρησε μια «αυτοσχέδια» ανάρρίχηση σε βράχο χωρίς να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τη σορό της αναγνώρισε ο 38χρονος Κύπριος φίλος της ενώ στην περιοχή αναμένεται ιατροδικαστής που θα προχωρήσει σε αυτοψία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE