Ο Μαδούρο ακύρωσε ταξίδι κυβερνητικής αντιπροσωπείας στα Μπαρμπάντος για συνομιλίες με την αντιπολίτευση

Ο Μαδούρο ακύρωσε ταξίδι κυβερνητικής αντιπροσωπείας στα Μπαρμπάντος για συνομιλίες με την αντιπολίτευση

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ακύρωσε την αναχώρηση αντιπροσωπείας της Κυβέρνησης του για τα νησιά Μπαρμπάντος, όπου επρόκειτο να επαναληφθούν οι διαπραγματεύσεις με την αντιπολίτευση με μεσολάβηση της Νορβηγίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις νέες κυρώσεις που επέβαλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ σε βάρος της χώρας του.

"Μολονότι η αντιπροσωπεία της αντιπολίτευσης που ορίστηκε από τον βουλευτή Χουάν Γκουαϊδό βρίσκεται ήδη στα Μπαρμπάντος για τον κύκλο συνομιλιών που προβλεπόταν για αυτή την εβδομάδα, ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο αποφάσισε να μη στείλει την αντιπροσωπεία [της κυβέρνησης] της Βενεζουέλας σε αυτή τη συνάντηση, λόγω της πολύ σοβαρής και βάρβαρης επίθεσης που διαπράττεται με τρόπο ακατάπαυστο και κακεντρεχή από την κυβέρνηση [του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ] Τραμπ εναντίον της Βενεζουέλας", αναφέρει κυβερνητική ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Κλιμακώνεται για 7η ημέρα η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Κλιμακώνεται για 7η ημέρα η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή – Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη για 7η συνεχόμενη ημέρα με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE