Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη – Φορτηγό συγκρούστηκε με τζιπ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη – Φορτηγό συγκρούστηκε με τζιπ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της το πρωί της Πέμπτης (8/8), σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη διασταύρωση των Αγίων Πάντων στον Αποκόρωνα Χανίων.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα ένα φορτηγό με ένα τζιπ, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστούν άλλα πέντε άτομα, κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά!

Από τη σύγκρουση ανετράπη το φορτηγό όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 07.00 το πρωί και προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE