Αεροπλάνο που είχε προορισμό την Πάφο συγκρούστηκε με σμήνος πουλιών – Έκανε αναγκαστική προσγείωση

Αεροπλάνο που είχε προορισμό την Πάφο συγκρούστηκε με σμήνος πουλιών – Έκανε αναγκαστική προσγείωση

Σε σμήνος πουλιών έπεσε αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση Liverpool – Πάφος, αναγκάζοντάς το να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απ' όπου απογειώθηκε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αεροσκάφος απογειώθηκε την Τετάρτη (7/8) στην προγραμματισμένη ώρα, ωστόσο, λίγο αργότερα ο πιλότος ειδοποίησε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι είχε συγκρουστεί με σμήνος πουλιών.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης τέθηκαν σε επιφυλακή, ενώ το αεροσκάφος στην συνέχεια επέστρεψε στο αεροδρόμιο και προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Η επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο, ήταν προληπτικό μέτρο, τονίστηκε από τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου Liverpool.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας επιβάτης δεν διέτρεξε κίνδυνο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE