Αεροπλάνο που είχε προορισμό την Πάφο συγκρούστηκε με σμήνος πουλιών – Έκανε αναγκαστική προσγείωση

Αεροπλάνο που είχε προορισμό την Πάφο συγκρούστηκε με σμήνος πουλιών – Έκανε αναγκαστική προσγείωση

Σε σμήνος πουλιών έπεσε αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση Liverpool – Πάφος, αναγκάζοντάς το να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απ' όπου απογειώθηκε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αεροσκάφος απογειώθηκε την Τετάρτη (7/8) στην προγραμματισμένη ώρα, ωστόσο, λίγο αργότερα ο πιλότος ειδοποίησε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι είχε συγκρουστεί με σμήνος πουλιών.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης τέθηκαν σε επιφυλακή, ενώ το αεροσκάφος στην συνέχεια επέστρεψε στο αεροδρόμιο και προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Η επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο, ήταν προληπτικό μέτρο, τονίστηκε από τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου Liverpool.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας επιβάτης δεν διέτρεξε κίνδυνο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE