ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν σταυρό από εκκλησία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν σταυρό από εκκλησία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από εφημέριο ιερού ναού στην επαρχία Λάρνακας, ότι μεταξύ των ωρών 9μ.μ. και 11μ.μ. της 6ης Αυγούστου 2019, άγνωστοι έκλεψαν από την Αγία Τράπεζα του εν λόγω ναού, ένα σταυρό.

Πρόκειται για ένα ξυλόγλυπτο, ασημένιο, επιχρυσωμένο σταυρό, που περιέχει τίμιο ξύλο, ύψους 45 εκατοστών, o οποίος εικονίζεται στην πλαϊνή φωτογραφία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε, γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην διερεύνηση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24804060 ή 24804020, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE