ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν σταυρό από εκκλησία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έκλεψαν σταυρό από εκκλησία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από εφημέριο ιερού ναού στην επαρχία Λάρνακας, ότι μεταξύ των ωρών 9μ.μ. και 11μ.μ. της 6ης Αυγούστου 2019, άγνωστοι έκλεψαν από την Αγία Τράπεζα του εν λόγω ναού, ένα σταυρό.

Πρόκειται για ένα ξυλόγλυπτο, ασημένιο, επιχρυσωμένο σταυρό, που περιέχει τίμιο ξύλο, ύψους 45 εκατοστών, o οποίος εικονίζεται στην πλαϊνή φωτογραφία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε, γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην διερεύνηση της υπόθεσης να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στο τηλέφωνο 24804060 ή 24804020, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE