ΠΑΦΟΣ: Πήγε στη θάλασσα και έκρυψε μόνο τα απαραίτητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε στη θάλασσα και έκρυψε μόνο τα απαραίτητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η «μόδα» του Μπόρατ στο νησί μας.

Μόνο τα άκρως απαραίτητα, και εκείνα μετά δυσκολίας, τα έκρυβε ο νεαρός λουόμενος, ο οποίος πήγε στη θάλασσα με πράσινο φωσφόριζέ μαγιό που έκρυβε μόνο τα απόκρυφα του.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο νεαρός φορά το χαρακτηριστικό μαγιό που φορούσε ο «Μπόρατ» στην ομώνυμη ταινία.

Ένα ασυνήθιστο θέαμα τις παραλίες της Κύπρου.

Το εν λόγω στιγμιότυπο, απαθανατίστηκε σε παραλία της Πάφου.

Η εν λόγω φωτογραφία, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη διαδικτυακή σελίδα «I Love Cyprus PE».

Δείτε την:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE