ΠΑΦΟΣ: Πήγε στη θάλασσα και έκρυψε μόνο τα απαραίτητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε στη θάλασσα και έκρυψε μόνο τα απαραίτητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η «μόδα» του Μπόρατ στο νησί μας.

Μόνο τα άκρως απαραίτητα, και εκείνα μετά δυσκολίας, τα έκρυβε ο νεαρός λουόμενος, ο οποίος πήγε στη θάλασσα με πράσινο φωσφόριζέ μαγιό που έκρυβε μόνο τα απόκρυφα του.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο νεαρός φορά το χαρακτηριστικό μαγιό που φορούσε ο «Μπόρατ» στην ομώνυμη ταινία.

Ένα ασυνήθιστο θέαμα τις παραλίες της Κύπρου.

Το εν λόγω στιγμιότυπο, απαθανατίστηκε σε παραλία της Πάφου.

Η εν λόγω φωτογραφία, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη διαδικτυακή σελίδα «I Love Cyprus PE».

Δείτε την:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.