ΠΑΦΟΣ: Πήγε στη θάλασσα και έκρυψε μόνο τα απαραίτητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Πήγε στη θάλασσα και έκρυψε μόνο τα απαραίτητα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η «μόδα» του Μπόρατ στο νησί μας.

Μόνο τα άκρως απαραίτητα, και εκείνα μετά δυσκολίας, τα έκρυβε ο νεαρός λουόμενος, ο οποίος πήγε στη θάλασσα με πράσινο φωσφόριζέ μαγιό που έκρυβε μόνο τα απόκρυφα του.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο νεαρός φορά το χαρακτηριστικό μαγιό που φορούσε ο «Μπόρατ» στην ομώνυμη ταινία.

Ένα ασυνήθιστο θέαμα τις παραλίες της Κύπρου.

Το εν λόγω στιγμιότυπο, απαθανατίστηκε σε παραλία της Πάφου.

Η εν λόγω φωτογραφία, αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στη διαδικτυακή σελίδα «I Love Cyprus PE».

Δείτε την:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE