ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα με θύμα Ε/κ - Σφοδρή η σύγκρουση

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα με θύμα Ε/κ - Σφοδρή η σύγκρουση

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8/8 στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα που οδηγούσε Ελληνοκύπριος συγκρούστηκε με φορτηγό.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Η ιστοσελίδα μας κατέχει φωτογραφίες καθώς και τα στοιχεία του οδηγού τα οποία δεν δημοσιοποιούνται ακόμα για ευνόητους λόγους.

Στ. Στ.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE