ΦΟΙΤΗ-TEXT

Πώς είναι να σπουδάζεις στο Λιντς

Πώς είναι να σπουδάζεις στο Λιντς

Είμαι φοιτητής  στο University of Leeds και θα ήθελα να γράψω για την εμπειρία μου ως φοιτητής.

Το να γράψει κάποιος για την φοιτητική του εμπειρία στο Λιντς, δεν γράφει απλώς για την εμπειρία του σε μια οποιαδήποτε πόλη αλλά για την εμπειρία του στην καλύτερη, στην πιο όμορφη και βολική πόλη που μπορεί κάποιος να σπουδάσει.

Δεν είναι μια συνηθισμένη πόλη, είναι η πόλη που μέσω του συνδυασμού της καινούργιας αρχιτεκτονικής με της παλιάς δημιουργεί μια μοναδική και διαφορετική μορφή χώρου από τις άλλες περιοχές της Αγγλίας.

Σημαντικό είναι ότι εκτός από την ωραία αρχιτεκτονική, η ζωή στην πόλη είναι αναμφισβήτητα ωραία για έναν φοιτητή. Οποιοσδήποτε φοιτητής έχει την ευχέρεια να απολαύσει τον καφέ του σε διάφορα καφεστιατόρια, την μπύρα του σε ποικίλες μπυραρίες που προσφέρουν εκατοντάδες διαφορετικά brands μπύρας καθώς μπορεί να απολαύσει την νυκτερινή ζωή στο Λιντς λόγω του ότι κατακλύζεται από νυκτερινά κέντρα διασκέδασης σε επίπεδο που οι φοιτητές έχουν κάποια καλή επιλογή για να περάσουν όμορφα την νύκτα τους (εννοείται μετά από καλά pre-drink parties!).  Θα πρεπει να τονιστεί ότι παρ' όλη την άψογη νυκτερινή του ζωή παραμένει ταυτόχρονα μια ασφαλής πόλη!

Σχετικά με το πανεπιστήμιο είναι ξεκάθαρα ένα τα πιο καλά πανεπιστήμια που μπορεί κάποιος να φοιτήσει καθώς είναι ένα από τα καλυτέρα αφού αποδεικνύεται από την κατάταξή του από διάφορες αξιολογήσεις καθώς και για την βοήθεια που προσφέρουν οι καθηγητές στους μαθητές.

Αδάμος  Αντωνίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top