ΠΑΦΟΣ: Με κουκούλα και δοχείο πλησίασε έκθεση αυτοκινήτων – Έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε

ΠΑΦΟΣ: Με κουκούλα και δοχείο πλησίασε έκθεση αυτοκινήτων – Έβαλε φωτιά και εξαφανίστηκε

 Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδεται ξεκάθαρα η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/8) σε έκθεση αυτοκινήτων στην Πάφο.

Στην έκθεση αυτοκινήτων που βρίσκεται στην λεωφόρο Μεσόγης στην Πάφο και είναι ιδιοκτησίας κάτοικου Λευκωσίας, ξέσπασε πυρκαγιά γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα.

Όπως διαπιστώνεται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, άγνωστος με κουκούλα πλησίασε τον χώρο λίγα λεπτά προηγουμένως.

Ο άγνωστος είχε στην κατοχή του και πλαστικό δοχείο, το περιεχόμενο του οποίου άδειασε και στην συνέχεια φαίνεται να άναψε φωτιά.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς ένα όχημα και να υπέστησαν ζημιές άλλα δύο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.