ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΙΚΑΡΙΑ: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 38χρονο Κύπριο – «Ούρλιαζε και έκλαιγε»

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΙΚΑΡΙΑ: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 38χρονο Κύπριο – «Ούρλιαζε και έκλαιγε»

Συγκλονισμό προκαλεί η μαρτυρία διασώστη ο οποίος περιέγραψε πώς ο 38χρονος φίλος της Νάταλι Χριστοφόρου, αντέδρασε μόλις ενημερώθηκε ότι η 34χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Την μαρτυρία του διασώστη φέρνει στο φως η Daily Mail: «Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της».

«Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή» πρόσθεσε.

«Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρεμήσε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», κατέληξε ο διασώστης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE