ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΙΚΑΡΙΑ: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 38χρονο Κύπριο – «Ούρλιαζε και έκλαιγε»

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΙΚΑΡΙΑ: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 38χρονο Κύπριο – «Ούρλιαζε και έκλαιγε»

Συγκλονισμό προκαλεί η μαρτυρία διασώστη ο οποίος περιέγραψε πώς ο 38χρονος φίλος της Νάταλι Χριστοφόρου, αντέδρασε μόλις ενημερώθηκε ότι η 34χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Την μαρτυρία του διασώστη φέρνει στο φως η Daily Mail: «Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της».

«Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή» πρόσθεσε.

«Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρεμήσε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», κατέληξε ο διασώστης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE