Απείλησαν με μαχαίρι μαγείρισσα - Καταγγελίες για εργασιακό μεσαίωνα στην Ελλάδα - VIDEO

Απείλησαν με μαχαίρι μαγείρισσα - Καταγγελίες για εργασιακό μεσαίωνα στην Ελλάδα - VIDEO

«Την απείλησαν με μαχαίρι, την έδιωξαν από την κουζίνα, την είχαν σε χώρο ξενοδοχείου να κάθεται εκεί και να μην κάνει τίποτα», αναφέρει στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο γραμματέας Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, Παύλος Ζήμος

Νέα καταγγελία για εργασιακό «μεσαίωνα» στον τομέα του τουρισμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1, προϊστάμενος απείλησε με μαχαίρι στο λαιμό μία μαγείρισσα, η οποία ήταν και εκπρόσωπος εργαζομένων ξενοδοχείου, προκειμένου να μην «ξεσηκώνει» τους υπόλοιπους εργαζόμενους σχετικά με εργασιακές διεκδικήσεις τους.

«Την απείλησαν με μαχαίρι, την έδιωξαν από την κουζίνα, την είχαν σε χώρο ξενοδοχείου να κάθεται εκεί και να μην κάνει τίποτα», αναφέρει στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο γραμματέας Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, Παύλος Ζήμος.

Δείτε το βίντεο:

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE