Η απαγωγή της Ευριπίδου που αποδείχθηκε… φιάσκο! – VIDEO

Η απαγωγή της Ευριπίδου που αποδείχθηκε… φιάσκο! – VIDEO

«Έστησαν» ολόκληρη απαγωγή οι συνεργάτες της Κωνσταντίνας Ευριπίδου!

Εξαιρετική παραγωγή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Όλα καλά».

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9/8 η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο τρέιλερ της εκπομπής της.

Στο τρέιλερ βλέπουμε να στήνεται ολόκληρη απαγωγή της παρουσιάστριας και στο τέλος να αποκαλύπτεται ότι οι απαγωγείς είναι οι συνεργάτες της, με την Κωνσταντίνα να ανακουφίζεται!

Όπως έγινε γνωστό, οι συνεργάτες της άλλαξαν κατά το ήμισυ, ωστόσο δεν φαίνεται να αποδυναμώθηκε η ομάδα!

Σημειώνεται ότι η εκπομπή επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 26 Αυγούστου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Έδειξε τους υπαίτιους για τα προβλήματα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – «Κάποιοι δεν τηρούν τα πρωτόκολλα, το πήρα πάνω μου»

Αφθώδης πυρετός: Έδειξε τους υπαίτιους για τα προβλήματα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – «Κάποιοι δεν τηρούν τα πρωτόκολλα, το πήρα πάνω μου»

Σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης για τα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την επικαιρότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE