Η απαγωγή της Ευριπίδου που αποδείχθηκε… φιάσκο! – VIDEO

Η απαγωγή της Ευριπίδου που αποδείχθηκε… φιάσκο! – VIDEO

«Έστησαν» ολόκληρη απαγωγή οι συνεργάτες της Κωνσταντίνας Ευριπίδου!

Εξαιρετική παραγωγή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Όλα καλά».

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9/8 η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο τρέιλερ της εκπομπής της.

Στο τρέιλερ βλέπουμε να στήνεται ολόκληρη απαγωγή της παρουσιάστριας και στο τέλος να αποκαλύπτεται ότι οι απαγωγείς είναι οι συνεργάτες της, με την Κωνσταντίνα να ανακουφίζεται!

Όπως έγινε γνωστό, οι συνεργάτες της άλλαξαν κατά το ήμισυ, ωστόσο δεν φαίνεται να αποδυναμώθηκε η ομάδα!

Σημειώνεται ότι η εκπομπή επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 26 Αυγούστου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE