ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΙΚΑΡΙΑΣ: Η νεκροτομή της 34χρονης έριξε φως - Ανακόπηκε η πορεία κατά την πτώση

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΙΚΑΡΙΑΣ: Η νεκροτομή της 34χρονης έριξε φως - Ανακόπηκε η πορεία κατά την πτώση

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σε ό,τι αφορά την υπόθεση θανάτου της 34χρονης Αγγλοκύπριας Νάταλι Χριστοφόρου.

Η νεκροτομή που διενήργησε επί της σορού της ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, επιβεβαίωσε το σενάριο που θέλει την Νάταλι να απεβίωσε λόγω πτώσης από ύψος και ότι βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Συγκεκριμένα, η άτυχη κοπέλα υπέστη κάταγμα ινιακής χώρας (πίσω μέρος κεφαλιού), το οποίο ήταν και μοιραίο προκαλώντας ακαριαίο θάνατο.

Επιπλέον, υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι.

Υπήρχαν ενδείξεις ότι η πορεία κατά την πτώση της ανακόπηκε σε εξοχή βράχου. Με απλά λόγια, πέφτοντας κτύπησε σε κάποιο σημείο πριν καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων.

Ακόμη, σύμφωνα με ελλαδικά Μ.Μ.Ε., δεν προέκυψαν ευρήματα που να φανερώνουν ίχνη πάλης ή κάτι άλλο που να υποδηλώνει πως υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE