ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Συμμαχία Πολιτών στηρίζει Σίμο Ιωάννου

ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Συμμαχία Πολιτών στηρίζει Σίμο Ιωάννου

Την τοποθέτηση της για την δημαρχία Αμμοχώστου εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής της η Συμμαχία Πολιτών. 

Το πρωί του Σαββάτου (10/8), η Συμμαχία Πολιτών, ανακοινώνει ότι πρόκειται να στηρίξει τον Υποψήφιο Σίμο Ιωάννου για την δημαρχία της Αμμοχώστου. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει ότι:

«Μετά από την συνάντηση που είχαμε στα γραφεία μας με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αμμοχώστου κ. Σίμο Ιωάννου, την ανταλλαγή απόψεων γύρω από το θέμα της Αμμοχώστου και με δεδομένο ότι το Κίνημα μας είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του κύριου Ιωάννου και στις Δημαρχιακές Εκλογές του 2016, η Γραμματεία του κινήματος αποφάσισε όπως στις εκλογές της 25ης Αυγούστου στηρίξει την υποψηφιότητα του.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους τους Κινήματος όπως εργαστούν για την επιτυχία της εκλογής του κ. Ιωάννου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE