ΚΥΠΡΟΣ: Ιδιοκτήτης φρουταρίας προειδοποιεί τους πελάτες για τα κουνουπίδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ιδιοκτήτης φρουταρίας προειδοποιεί τους πελάτες για τα κουνουπίδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με μία ανακοίνωση ενημερώνει τους πελάτες τους για την «απαγορευτική ενέργεια» εις βάρος των κουνουπιδιών και των μπρόκολων.

Πρωτοποριακή η ανακοίνωση ιδιοκτήτη φρουταρίας, ο οποίος θέλησε να τονίσει στους πελάτες του πως η συνήθεια κοπής «νούρου» από τα κουνουπίδια και τα μπρόκολα, απαγορεύεται!

Τουλάχιστον αυτό φανερώνει η φωτογραφία που αναρτήθηκε από χρήστη του διαδικτύου σε γνωστή ομάδα στο Facebook που φημίζεται για τις «παράξενες» συνήθειες του κυπριακού λαού.

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.