ΕΚΤΑΚΤΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κλειστές και οι δύο λωρίδες- Φλέγεται αυτοκίνητο

ΕΚΤΑΚΤΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Κλειστές και οι δύο λωρίδες- Φλέγεται αυτοκίνητο

(16:10) Λόγω φωτιάς σε αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, πριν την έξοδο για Αθηένου, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, μέχρι την κατάσβεση της φωτιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας το Σάββατο 10/8.

 

Συμπληρώνεται ότι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας από την έξοδο Πέρα Χωρίου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Όπως πληροφορούμαστε η κατάσβεση της φωτιάς βρίσκεται στο τελικό στάδιο ενώ από το περιστατικό ευτυχώς δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.