ΚΥΠΡΟΣ: «Κόκκινος συναγερμός» για πρόκληση φωτιάς- Θερμή έκκληση του Τμ. Δασών

ΚΥΠΡΟΣ: «Κόκκινος συναγερμός» για πρόκληση φωτιάς- Θερμή έκκληση του Τμ. Δασών

Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών προειδοποιεί το Τμ. Δασών.

Το Τμήμα Δασών πληροφορεί το κοινό ότι την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019, ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών, είναι σε επίπεδο «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ».

Απευθύνει επίσης, θερμή έκκληση στο κοινό να αποφεύγει ενέργειες και δραστηριότητες που πιθανό να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Επιπρόσθετα καλεί το κοινό, σε περίπτωση που αντιληφθεί καπνό ή φωτιά να τηλεφωνήσει άμεσα στο 1407 (Τμήμα Δασών) ή στο 112 (Πυροσβεστική Υπηρεσία)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE