ΚΡΗΤΗ: Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε το νησί

ΚΡΗΤΗ: Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε το νησί

Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής 11/8 στη νότια Κρήτη.


Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, επίκεντρο τις σεισμικής δόνησης ήταν ο θαλάσσιος χώρος 75 χλμ. νότια-νοτιοανατολικά του Τυμπακίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ενώ σημειώνεται ότι χθες είχε γίνει άλλη μία σεισμική δόνηση μεγέθους 3.8 στην ίδια περιοχή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE