ΚΡΗΤΗ: Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε το νησί

ΚΡΗΤΗ: Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε το νησί

Σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής 11/8 στη νότια Κρήτη.


Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, επίκεντρο τις σεισμικής δόνησης ήταν ο θαλάσσιος χώρος 75 χλμ. νότια-νοτιοανατολικά του Τυμπακίου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ενώ σημειώνεται ότι χθες είχε γίνει άλλη μία σεισμική δόνηση μεγέθους 3.8 στην ίδια περιοχή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE