ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Άγριο ξύλο σε συναυλία του Γ. Μαζωνάκη- Διακόπηκε επεισοδιακά και ο κόσμος έφευγε άρον-άρον

ΚΥΠΡΟΣ: Άγριο ξύλο σε συναυλία του Γ. Μαζωνάκη- Διακόπηκε επεισοδιακά και ο κόσμος έφευγε άρον-άρον

Μια όμορφη βραδιά περνούσαν μέχρι και τις 02:15 περίπου τα ξημερώματα της Κυριακής 11/8 πλήθος κόσμου που διασκέδαζε ακούγοντας τον δημοφιλή Έλληνα τραγουδιστή να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες σε γνωστό μπαράκι της Αγίας Νάπας.

Τα «αίματα» όμως «άναψαν» για άγνωστο ακόμα λόγο με αποτέλεσμα να προκληθεί καυγάς σε παρέες που βρίσκονταν σε δύο τραπεζάκια και σύντομα ποτήρια και μπουκάλια εκτοξεύονταν εκατέρωθεν.

Η άγρια συμπλοκή επεκτάθηκε και όπως πληροφορούμαστε στον καυγά ενεπλάκησαν αρκετοί θαμώνες, με την Αστυνομία να καλείται άμεσα στο σημείο.

Όταν τρία περιπολικά της Δύναμης έφτασαν στο υποστατικό (γύρω στις 02:45) ο καυγάς είχε λάβει τέλος, με εκ των διαχειριστών του μαγαζιού να καταγγέλλει ζημιές που έγιναν στο γνωστό μπαράκι ύψους 2.5000 ευρώ.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό σταθμό, νεαρός Ελληνοκύπριος και ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Γιώργου Μαζωνάκη δέχθηκε επίθεση από συγκεκριμένο άτομο το οποίο κατονόμασε και πλέον καταζητείται με την κατηγορία της  πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο εμπλεκόμενος στο επεισόδιο φέρει διάφορες εκδορές και μώλωπες.

Δυστυχώς λόγω του αναπάντεχου και δυσάρεστου περιστατικού, η συναυλία διακόπηκε εσπευσμένα, με τους θαμώνες, στη θέα της άγριας συμπλοκής να αδειάζουν άρον-άρον τον χώρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top